Mountaingo - Kazbek túra

Mountaingo - Kazbek túra

Nyitás:2023. október 13., péntek, 12:00
Zárás:2024. október 13., vasárnap, 12:00
Készen állsz rá, hogy egy újabb szintet feszegess az Alpok határai felett? Jártál már 3000, vagy akár 4000 méter feletti hegyeken?  Grúzia legikonikusabb csúcsát igazi expedíciós körülmények között mászhatod meg velünk, miközben megízlelheted a magashegyi alaptáborok hangulatát. Készülj fel velünk, pakolj be és érezd át az eredeti posztszovjet életérzést 5000 m felett! A Kazbek tömbje az orosz-grúz határon emelkedik a táj fölé és évente mászók százai veszik ostrom alá a hegy grúziai és orosz oldaláról egyaránt. Az alaptáborban hamisítatlanul megélheted, hogy milyen érzés sátorban átvészelni az éjszakákat 3600 m felett, ott főzni a tábori étkeket és a vulkáni hamutól megtisztítani az ivóvized. Ám a helyi vendégszeretet messze híres, hiszen ízletes fűszeres konyhájuk és az emberek vendégmarasztalása bizony késztetést ébreszt az utazóban, hogy több időt töltsön a Kaukázus ezen szegletében.

Biztosítsa be a helyét a túrára a foglaló jegy megvásárlásával, ami egységesen 15.000 Ft. 
A foglaló befizetését követően emailben küldünk tájékoztatást a túrára való jelentkezésről és a további részletekről, teendőkről.

Részvételi díj: 289 990   Ft
 
Foglaló megvásárlását követően, minden esetben szükséges a választott túrához kapcsolódó egyéb költségek egyeztetése is.
 
Egyéb költségek: 250 000 Ft-tól

Elérhető jegyek
Kazbek túra - foglaló jegy
15 000 Ft

Ezek is érdekelhetnek